MUSCULIN ACTIVE - ΧΤΙΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ



TO MUSCULIN ACTIVE λειτουργεί σε τρεις φασεις και βοηθαει το σωμα να ξυπνησει ΟΡΙΣΤΙΚΑ σε 3 φασεις 

1. Η Α Ρ Χ Ι Κ Ή Φ Ά Σ Η - το σώμα προετοιμάζεται για τη θεραπεία, βοηθά στη μείωση του επιπέδου χοληστερόλης και πολύ αποτελεσματικά βοήθάει στη μείωση της αρτηριακής πίεσης. Επιπλέον αυξάνει τη ροή του αίματος στους μύες και επιταχύνει την παροχή των δραστικών ουσιών του συμπληρώματος. Μειώνει το επίπεδο των τοξινών και προετοιμάζει το σώμα για την βασική φάση της δράσης του συμπλήρωματος. 

2. Η Κ Ύ Ρ Ι Α Φ Ά Σ Η - Αυξάνει την δύναμη και την αντοχή. Βελτιώνει την διαδικασία μείωσης του σωματικού λίπους. Οδηγει στην αύξηση της άλιπης μάζας του σώματος, επιταχύνει τη μεταγευματική αναγέννηση. Σε χώρους που συγκεντρώνεται το λίπος γίνεται μείωση και μεταβολή σε μυϊκό ιστό. 

3. Η Φ Ά Σ Η Τ Η Σ Σ Τ Α Θ Ε Ρ Ο Π Ο Ί Η Σ Η Σ - διατήρηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας, εγγύηση μόνιμων αποτελέσματων. Αυξάνει τη δύναμη των μυών και βελτιώνει την αναγέννηση του σώματος μετά από σωματική άσκηση. Σταθεροποιεί το σώμα, ώστε επιτρέπει να κρατήσουμε τα αποτελέσματα της θεραπείας.





ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ? 

Για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα, συνιστάται η λήψη 1 δόσης του προϊόντος ανά ημέρα. Το προϊόν πρέπει να διαλυθεί σε νερό ή χυμό. Δεν πρέπει να υπερβαίνεται η συνιστώμενη ημερήσια δόση.. Δεν συνιστάται η διάλυση της σκόνης σε γάλα ή γιαούρτι, επειδή το λίπος του γάλακτος μπορεί να επηρεάσει την απορρόφηση ορισμένων αμινοξέων, π.χ. της L- καρνιτίνης. Επιπλέον, υπάρχει η αρχή τα αμινοξέα της διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAA) να μην αναμειγνύονται με τρόφιμα που περιέχουν μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης.

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ?

Ειναι  το μοναδικό προϊόν στην αγορά που περιέχει φυσικά συστατικά και εγγυάται την ανάπτυξη του μυϊκού ιστού χωρίς να βλάπτει επιπτώσεις στην υγεία. 

Περιεχει φυσική L-αργινίνη η οποία αντικαθιστά το λιπώδη ιστό σε μυϊκό ιστό ήδη στο επίπεδο του μεταβολισμού. - 

Προσθέτει ενέργεια για ολοκληρη την ημερα 
Πετυχαινει μείωση του "ψωμάκιων" και σχηματισμό στους κοιλιακούς μυς. - 

Το συμπλήρωμα κάνει πραγματικη αποτοξίνωση στο σώμα. 
- λιγότερη εφίδρωση. - χάρη στην πιο ενεργή ροή του αίματος στους μυς, το συμπλήρωμα λειτουργεί πολύ καλά για την δραστικότητα, αυξάνει το μήκος και τη ένταση της συνουσίας. - καλύτερη ψυχοσωματική κατάσταση.
 - γρήγορη ανάκαμψη μετά την άσκηση, η τακτική χρήση προκαλεί ταχεία εξαφάνιση του πόνου μετά την άσκηση. 
- υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος. - μεγαλύτερη αντίσταση των τενόντων και των αρθρώσεων, λιγότερη επιρρεπείς σε τραυματισμούς.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ 





ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ 






                

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΣΕΞ -ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

O ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΓΥΜΝΟΣ .-ΔΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΓΥΜΝΟΣ ΥΠΝΟΣ : ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΓΥΜΝΟΣ?